Annorlunda

Har precis sett på "familjen annorlunda", vilka familjer, dem e helt otroliga!
Dem föräldrarna ska verkligen ha all cred dem kan få. Dem ser inga gränser, tar med sig 6 ungar till badhuset varav 3 inte kan simma, inga problem! Herregud, jag vågar inte själv ta Vilde o Oskar dit ens, dem e verkligen grymma!! Jag får massa energi av att se på dem. Jag borde inte ha några större gränser direkt, jag har ju bara två! :) Men inte sagt att jag skulle klara o leva som dem gör, min "ordning-o-reda-hjärna" skulle inte klara de.
O när jag ser den där lilla nyfödda bebisen så blir jag alldeles svag♥ Gud va fina dem e, men nej, vi ska inte ha nån mer på ett låååångt tag:) Jag ska sova varje natt i minst 3 år innan dess:) Har en liten känsla av att Rikard håller med!

Nu e de spårlöst på tv:n... ett riktigt gråtprogram...
Tror aldrig jag sett på de utan o lipa. Funderar ofta på adoption. Tänk om livet någon gång ser ut som de "ska" för o genomföra en adoption, då tror jag vi skulle tänka över de ordentligt. När barnen e lite äldre o kan följa med o uppleva att få ett syskon genom adoption, De hade ju vart helt fantastiskt!!

Imorgon kommer Tina hit o ska stanna tills på onsdag, kul! O på torsdag ska vi äntligen hem till Sverige igen, ska bli riktigt skönt! Ett besök hos frisören väntar på fredag, äntligen, ska bli super:)

Sov gott allihopa!
Kram


Lördag

En mysig lördag har just passerat. Vi är i läggnings-tagen, herregud klockan 21.16, ja så e de med två små:) 
Sålt ännu en grej på min finn-annons idag, nu e de snart slut på saker:) Men vem tar sig ut för o köpa nått sånt idag? i detta kaos! Men bra för mig!

Imon ska Rikard o gänget spela e-cup kamp mot BSV Bern muri, då tänker jag genast, vem har skottat taket på runarhallen?????????????????????????????????????????????????? INGEN, antagligen... har tjatat hål i huvudet på Rikard som borde checka detta tycker jag, men utan resultat:) De va ju inte EN hall som rasat i Sverige idag...

Pratade med pappa förut, som verkligen var insnöad, ingen som kunde ploga hos honom, dem hade kört fast allihopa, inkl. den som skulle dra upp den första som kört fast:) Ja,ja...

Varit på middag hos Eric & Jenny, jätte trevligt o väldigt gott, tack för de!

Sov gott allihopa!
Kram

Snökaos:)

Nu e de första gången media kan använda ordet snökaos med rätt!
Vi ser knappt ut genom våra fönster o någon tur ut är omöjlig, ganska mysigt!



Alltså en snöig o instängd hälsning från Rådhusgata 11 o Sandefjord:)
Kram

Nu e de slut på veckan, de e dags för fredagsmyyys♥

Trots att jag inte jobbar, så får jag den där känslan av äntligen fredag o helg, de e mysigt!
Har ägnat dagen åt att ta hand om mina små sjuklingar här hemma, hoppas detta vänder snart. Stackars Oskar har hög feber, men sover gott nu i vart fall.

Titta här: http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57416 , så söta!! Kanske inte den mest viktiga prylen att ha, men ändå:)

Avslutar med en bild från våran vardag, dock inte idag.




Nu blir de choklad, laban, tv o mys i soffan!

Kram kram


Har dem inga gränser?

Sett på OS o undrar genast, har dem här människorna inga gränser för vad en medalj är värd? Och varför tycker folk synd om dem när dem kommer i mål och är helt okontaktbara?
Hur kan en vuxen människa inte bara fatta att detta går inte.
Jag får samma känsla med alla som utsätter sig för sånt som har väldigt höga risker, och som dessutom är VÄLDIGT medvetna om dem, dem får skylla sig själva!

Kanske skulle jag ibland behöva kunna vara bättre på o sätta mig in i nån annans situation? Sån e inte jag, de e svart eller vitt , så e de:)

Vilde börjar nu bli bättre efter två besök hos doktorn och två skrikiga dagar, stackarn! Men så var de Oskars tur istället... Jädra tur man bara har två barn:)
Tänk om man hade fyrlingar tex, då skulle de ju ta 3 månader innan alla var friska, o då lagom till spysjukan intar barnhagen;) Så börjar det om... Ja, ni fattar?! ;)

Förresten undrar om det är någon som har sysslat med perfect home någon gång???

Kram kram

Det blir ingen vår i år

Glöm de jag sa häromdagen, att våren verkade komma i år oxå, nej, så e de inte!!! Snön vräker ner, ännu en gång. Hur mycket snö finns de?

Vilde o Oskar har börjat hosta och Vilde är idag hemma från bhg för feber...stackars liten, jätte varm o hostar hela tiden. Hon var uppe en stund i morse tills hon själv sa att hon skulle gå o lägga sig igen, då e hon inte riktigt kry mitt hjärta♥

Det ser alltså ut som jag skulle missa den enda kampen på hela året som jag VERKLIGEN vill se, Runar-Stord, surt!!
Ramona & Leif kommer till oss idag, ska bli trevligt!


Meningslös dag!!

Vilken värdelös dag. Ibland känner jag direkt när jag vaknar att,: de här kommer bli en skitdag, en sånn dag var det idag! Dem dagar som inte ger några som helst utmaningar e trista.

Längtar efter o börja jobba lite igen, önskar mig tillbaka till tiden på !SOLID med Sissel som boss, saknar dig Sissel♥

Mitt gamla jobb:)

Men undrar just hur våran vardag ska gå ihop med var sitt jobb, två barn på barnhage o handbollen på de??? Det ordnar sig naturligtvis, men blir väldigt annorlunda mot idag. Ska bli skönt att de inte bara är jag som ska göra middag VARJE dag, då blir vi två om de, så de så:)

Ja vet, är riktigt gnällig idag, o när jag ändå e igång... Vilken idiotgrupp på facebook, "vi som inte tog svininfluensavaccinet men lever ändå", hoppas fan dem blir riktigt sjuka! Dem ska vara tacksamma för att vi som tänkte lite längre vaccinerade oss!

Nu ska jag kika på perfect home!
Kram allihopa!


Ut en tur!



Vår= förnyelse!

Så fort solen kommer fram o jag känner att det faktiskt kommer bli vår i år med så får jag sånn lust o ändra, köpa nytt o fixa här hemma! Nästa "projekt" blir o köpa nya liftgardiner till köket/vardagsrummet. Nu ska de bli färg o kanske mönster oxå, typiskt mig o välja allt i bara ensfärgat o utan mönster.
Vilde o Oskar ska få sänghimmel till sina sängar, har hittat så söta.
Den här blir man glad av:) I love IKEA!

Bugårdsparken♣

Sagt och gjort, tur till bugårdsparken med Malin blev de igår. Boller, choklad o jätte fint väder, hade jätte mysigt!

Karneval:)

Idag har barna o jag varit på åpen barnehage på karnival, jätte kul:) Vilde blev en liten kanin o Oskar kosa sig i fulla drag:) Fullt med barn o föräldrar, musik, dans och boller! Verkligen jätte kul! Men nu e vi helt slut allihopa, barna sover middag o för mig blir de en tidig kväll.

Rikard har idag rest vidare från Frankfurt till Bern, där dem imorgon spelar Europa-cup match. Gud va kul om dem går vidare, men ska nog en del till;)

Önskar jag hade en mobil som jag kunde mobilblogga ifrån o lägga upp bilder med, har massa fina bilder från idag, men ikke... Kanske jag ska ge mig för Rikards övertalning om att vi båda ska ha iphone?

För övrigt världens finaste väder idag, o riktigt varmt ute, i solen:) Om vädret håller i sig tills imon ska vi ta en tur till bugårdsparken. Har lovat Vilde att vi ska baka boller o ta med oss, hon e faktiskt jätte duktig på o hjälpa till i köket♥

Kram!


Facebook re-link:)

Pappa har varit här, de va kul! Igår var vi ute en tur o fika, o Oskar var på sitt allra bästa humör, tror han skulle kunna spendera alla dagar på ett fik:) Bara något sker o rör sig så e han nöjd.

Idag startade dagen väldigt bra, fick ett mail på facebook:) Letade i förrgår efter min franska syssling Eduardo, o hittade honom:) Åh, de var kul o höra från honom, lääääängesedan.... Hoppas att vi kan ses till sommaren!

Idag drar Rikard till Bern med laget, kul för honom, mindre kul för oss i resten av familjen Olsson/Nilsson:) Har sån lust o åka till Sverige, men lite av ett projekt själv med dem här två!
En snabb uppdatering, en längre ikväll!

Kramar!

Krig

Att en männsika dör är alltid tragiskt, oavsett var eller hur de sker. Att två av sveriges soldater i afghanistan dog är naturligtvis tragiskt. Men varför verkar Sverige vara i chock? varför blir de plötsligt 100 debattprogram om våra soldater? eller om vi ska fortsätta sända soldater?
Det är väl ingen chock att de dem utsätter sig för gör att det är en väldigt hög risk att dö, eller?
Ikväll ska dem diskutera på ''kvällsöppet med ekdahl", de tänker jag i vart fall inte se på. Det är inget o diskutera. Dessutom, ska man ha i åtanke tycker jag att INGEN som inte själv vill åka som soldat på ett sånt här uppdrag blir tvingad att göra de. Det är helt valt av egen vilja! Det är klart att dem vet vilken risk dem utsätter sig för, dem om några. Sluta o få de o låta som vi sänder männsikor ner i krig som inte själva valt de, de har dem!!!

Vill avsluta med att säga: Vad kul det är med anonyma kommentarer.

Kram kram

Ja, nä, annars?

Dagen startade med en häftig diskussion mellan Rikard o mig. Vem skulle få sova idag? den ständiga frågan och diskusionen!!! Rikard tyckte de var helt uppenbart att det var HAN som skulle få sova, jag ansåg att det inte ens var något o prata om, JAG skulle sova!!! Så blev de:) Men ärligt talat va tröttsamt detta är.... längtar sååå till den dagen då vi båda vaknar helt utsövda o kan starta dagen tillsammans. Glada o utan diskusion till o med?? :) Oskar, börja sov hela nätterna!!!

Läste en artikel på aftonbladet idag om en av mammorna från "familjen annorlunda" som tipsade om hur man skulle göra för att spara till semesterkassan. Då fick jag genast tanken, kan man ens åka på semester med 10 ungar??? o ekonomiskt? trots semesterkassan... men sen kom svaret. När dem sparat från januari till sommaren hade dem fått ihop 5000 extra till semesterkassan, o vad gjorde dem då? Jo, ett år hade dem åkt till mellbystrand:) Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta?! Har i vart fall gjort det förstnämnda hitills.
Inget ont menat, helt super av dem att ens tänka tanken på semester med 10 ungar, men hur kul låter mellbystrand?? :)

Missa för övrigt inte Katrin Zytiomierskas blogg på finest.se idag, grymt kul!

Stor kram♥

En vacker vinterdag!

En lugn o mysig söndag. Inte mycket nytt härifrån:) Vi var ute en tur idag, fint men kallt. 
Rikard är borta, kamp nu kl 19, spännande o följa, tv-kamp idag!
Allt för nu! Kram kram

Danmark nästa:)

Idag fick jag äntligen sova, ända till klockan halv tio, vad skönt tänkte jag när jag vakna! Men sen insåg jag hur van jag är vid att gå upp kl 6, herregud, dagen var ju nästan slut när jag hade fått på mig kläder. Har inte hunnit något idag...
Men en sväng till centret med Vilde:) Där ser vi först på alla dockorna, konstaterar vilka leksaker o tillbehör till dockorna vi redan har hemma och vilka vi nog måste köpa för att dockan ska ha de bra:) Sen är det Lindex nästa, måste ju se om de kommit något nytt med Mumin på♥ Hon e så söt, vet precis vad hon vill ha o inte, de e bra de!
O Oskar tog sina första stapplande steg med lära-gå-vagnen idag, stolt som få♥

För o skryta lite så gjorde jag en väldigt god middag:) O sen kom Malin o Jac o hälsade på, med desserten dessutom, gott va de! En trevlig kväll med blandade känslor. Grattis, grattis, grattis!!! men kommer o sakna er! Våra vänner "tar nästa steg" o flyttar till Danmark, gud va kul, Lycka till nu!
Nu blir de semester i Danmark i sommar:) eller Finland:)

Stor kram!

Money,money,money...

För några dagar sedan sålde jag skötbordet, o idag ringde de en o ville se på resten av sakerna. Hon köpte tre saker o jag blev 1200 kr rikare, jippi:)
Malin, nu e de din tur:)

Idag startade jag dagen med att se sportnyheterna o skratta ihjäl mig åt den stackaren som glömde ta av skydden på skridskorna, hahahahaha:) Underbart att han fick krypa tillbaka till båset på alla fyra oxå:) http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article6544809.ab

När jag såg honom, så tänkte jag: de där skulle vara typiskt mig. Jag är en sån som skulle glömma av vilket mål jag skulle göra mål i, vilket håll jag ska springa, vilka är i mitt lag? :) Tävlingsinstinkt, vad e de??? De har jag verkligen blivit helt utan, skiter i allt vad tävling heter o bryr mig inte ett skit om när vi haft konkuranser på jobb o.s.v.... Jag gör allt jag kan, men själva grejen att jag tävlar mot någon, de bryr jag mig lite om. Rikard fick nog min del av den instinkten:)

Har även bakat bröd idag, som en riktig husmor, ciabatta blev de! Sååå gott med nybakat bröd o bara smör på, mumma! Så bjöd hit Malin på fika med mig o Oskar, trevligt!

Tummen ner för aftonbladet som orkar publicera en hel artikel om carola o hennes skitsnack! Hon e så tröttsam... Nu hade hon visst förutspått haiti-katastrofen oxå, de stod ju i bibeln såklart, om någon undra?! För det första undrar man ju hur fan man kan vara så dum så man tror på den skiten o för det andra, om hon o hela den kristna sekten med henne kunde förutse detta, varför i helv*** varnar dem inte oss andra för detta då???? Ååhhhh blir galen, dem måste vara tokiga! Så e de;)

Nu mys i soffan o en chokladruta till de kanske, jo så blir de!
Kram kram


En mysig helg!

Drog till Halden lördag morgon, väldigt mysigt! Träffade Kim o Ane-linn o Markus o kikade lite på stan. Sen var vi på kamp, alltid lika trevligt o träffa allihopa♥På kvällen fick vi god middag, tack Ane-linn! och Kim....:)

Söndagen tillbringade vi på Nordby, då e livet bra:) Hittade massa fint, o saldot på kontot minskade i samma takt:)

Idag var det dags för 2-års kontroll med Vilde. Allt gick väldigt bra, o hon gick igenom "kontrollen" väldigt bra. Mammas going♥ Min tandläkare bjöd på en överraskning idag, blev mycket billigare än tänkt, tackar vi för!

Nu e de dags för tv o mys i soffan! Men innan jag slutar måste jag bara få klaga av mig lite... satt o tittade på programmet debatt på 1:an, fy FAN va dålig hon som är programledare är. Var hittade dem henne? Jag e faktiskt beredd o lova att jag gjort de bättre, hon e totalt värdelös. Kan inte styra nått o man undrar om hon ens vet vad dem pratar om?? Ta bort henne genast! Jag e arbetslös:)

Kram kram


RSS 2.0