Äntligen fredag♥

Trodde jag, ända tills våra grannar krossade min fredags-modus:) Herregud, jag har gått hela dagen o tänkt att de e fredag o att vi ska åka till Halden imon lördag... packat lite, o ordnat för morgondagen, LÖRDAG, men ikke:)

Vilken fin dag de varit idag, sol som värmde som den första vårsolen. Men helt livsfarligt o gå här inne i stan, faller istappar o snö från varenda tak! Oskar och jag var ute på en promenad o handlade lite. För mig e de helt omöjligt o gå ut utan o alltid köpa något, de enda negativa med att bo mitt i byn.

Solen sken även väldigt fint in i lägenheten idag, de var då jag insåg att jag inte alls hållt allt så rent som jag trodde under vinterhalvåret... Så fick städa lite, ja, ibland e livet bra spännande;)

Imorgon e de i vart fall ÄNTLIGEN fredag, o början på en mysig helg! På lördag ska vi åka till Halden o träffa Kim o Ane-linn o på söndag till nordby o shoppa lite! Ibland känns Halden som att åka "hem"♥ Vi kanske hamnar där till slut ändå?


I sälj-tagen!

Är i sälj-tagen o bestämde mig idag för o lägga ut massa saker på finn.no. Sagt och gjort! Så löp o köp:)
Det värsta jag vet är att ha massa saker som vi inte använder, ännu värre saker man har som står i ett förråd, varför har man dem då? Vi har lite möbler ståendes i förrådet, dem ryker nu:) Hade en "ordna-dag" för ett tag sedan, Rikard älskar dem, när vi städa upp i förrådet o skänkte massa saker till nån bruktbutik. De borde alla göra. Jag hade fullt med saker som jag haft till hundarna som genast kom till en ny ägare så fort jag ställt dem i butiken,hon blev glad o jag blev glad att vara av med allt.

Har aldrig prövat tradera, men låter ju kul, någon som vet en liknande sida i Norge???

Nu vakna barnen, får skriva mera senare:)

Vill ha,vill ha,vill ha!!!

Åhhh, de finns så mycket spännande o fin inredning jag har lust o köpa. Allt från möbler till små detaljer. www.designonline.se e ett bra tips, massa fint!
Nästa inköp blir dem här tror jagduck architect 3 146Visst e dem söta?! O Vilde tycker ankor e kul, vi har hela duschen full av gula små ankor:)

Hittade en grym våg på drytrend.com oxå, inte min stil egentligen, gillar ju mer "rena" saker, men gud så söt!
Massa fina detaljer till barnrum oxå, vill ha allt helt enkelt:)

Egen tid<3

Idag har jag varit ute en sväng på stan, alldeles själv, väldigt skönt! Hittade lite kläder till mig själv o lite till barna förståss:)

Kom hem o tvingade Rikard att ringa dem som äger huset vi bor i, för o klaga på lite saker som måste ordnas, han älskar de:) Dem e förmodligen sååå trötta på mig på de där kontoret, så blev säkert riktigt uppmuntrade av att Rikard ringde istället.

Resten av dagen har jag tillbringat på golvet med barnen, busat o busat:)
Sen var de dags för bad, ett helt projekt med dem här två. Oskar ställer sig numera upp överallt o ingenstans, till exempel vid toaletten. Extra kul om man kan sträcka sig lite längre o nå vattnet i toaletten oxå:)

Nu sover dem som små grisar o jag och Rikard ska se på "damernas detektivbyrå"!

Ses imon macken!

En mysig kväll med...

Så har jag alltså startat en blogg till slut! Vad vet jag om detta? inte mycket...
Den kommer att handla om mitt liv, min vardag och mina tankar kring massa saker.
Vill starta med att skriva att jag inspirerats att starta min blogg av Katrin Zytomierska, eller hur det stavas? :) Hon e grym i all sin enkelhet, det är något jag fastnat för i hennes blogg, läser den varje dag,har ingen aning varför.

Dagen har varit mysig, riktigt lugn. Efter att Rikard spelat kamp, gick vi, hela familjen:) till vänner för och umgås och äta morotskaka,mmmm!
Sen var det dags för läggdags för barnen, o kvällen startade i soffan med godis o "I en annan del av köping". Varför ser jag på ytterligare en säsong av de? Egentligen tycker jag att det är helt okej att göra en säsong om ett sånt boende, för att folk ska se hur dem lever o vad deras liv innebär. Men när de blir fler säsonger känns det som det är med ett annat syfte,jag är delad...
Har även spelat in kvällens avsnitt av "damernas detektivbyrå", vilken serie!!! Helt grym, de avsnittet ska jag se imon.
Hade önskat jag kunde "flasha" med någon snygg bild på mig själv från min kväll i soffan, så som KENZA skulle gjort, men tyvärr.
Nu e de tandborstning som gäller, med andra ord kli i näsan av den äckliga eltandborsten som ska vara så himla bra:)
Sov gott!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0