Dagens tips!

Här kommer dagens tips, om än väldigt oglamoröst, men oj så användbart!! :)

Riktigt bra, o se här vad den efterlämnar sig i toaletten, så fint, istället för en äcklig behållare.


Ja, ibland är vardagen mer spännande än man kan tro;)
Mamma, jag har köpt med en till dig, kanske du redan hittat dem!
Så löp o köp!!!
Kram!


Energin är tillbaka!!!

Nu är min energi o glädje tillbaka:)

Sitter o planerar för Vilde o Oskars nya rum, dem ska få vårat stora sovrum medans jag o Rikard ska "knö" i Vildes lilla, de får gå:) Åhhh älskar o inreda o greja, detta ska bli fint!
Igår var vi ute o gungade med Oskar, de var första gången, han var stormförtjust!!


Nu blir de mys o tv!
Ett litet tips: missa inte schulman show på webbtv på aftonbladet.se, riktigt kul!
Kram kram


En ledsam dag...

Idag har varit en riktigt trist, ledsam o jobbig dag, så nog pratat om den!

Vi var hemma på Orust i helgen som var, mysigt! O ännu bättre om vi inte fått magsjuka för andra gången denna våren.... En varning till alla er som äter pizza på svanesunds pizzeria, de är något som inte står rätt till:)

Den här dagen har förstört så mkt o nu även detta blogginlägg, jag ger upp, skiter i skrivandet ikväll.
Återkommer imorgon med nya krafter!
Kram

En 60-åring är aktivare än jag...

Min mamma är fan helt otrolig, i bra betydelse!! Hon fixar allt o ger sig attans på att saker bara SKA gå. Hon är säkert minst tio gånger så aktiv som jag är för tillfället.
Men vänta bara tills min mammaperm e slut, då jävlar;)

Pratade med henne förut o på en halvtimma hade hon berättat så mycket nytt som skulle ske, ändras o ordnas, att jag var helt mållös, eller nästan... O vad har jag o berätta???
Hon är min förebild, idol o framför allt världens bästa mamma!!! O nu blir jag alldeles rörd, o tangentbordet fuktskadat:)
Mamma & mormor, vi älskar dig♥ Och önskar för övrigt att vi var lika aktiva oxå;)




Nu kommer snart Rikard hem, säkert sur efter förlust ikväll, men ändå:) Andra avenyn nästa!

Kram till er alla♥

10 golfrundor senare...

Efter en väldigt trist vecka ska jag återigen uppta mitt skrivande här... Har varit så sur o arg att jag tänkte jag skulle bespara er all min ilska! Men nu är jag mig själv igen, glad:)

Mamma kom i fredags o åkte hem idag♥ Åhhh de va mysigt att ha henne här, o alltid lika tråkigt att hon åker hem... men snart e de påsk♥
Vi var på stan hela lördagen, o hittade lite nya vårkläder, mamma pushar på mig så att jag inte hamnar i "klä-sig-som-en-40-årig-mamma-syndromet", de e bra;) De är lite sjukt alltså... jag älskar o köpa kläder till mig själv o speciellt nu till våren...men har helt enkelt inte tid längre, o hamnar alltid bara på barnavdeliningen! Så bra att mamma kommer o tvingar mig in på andra butiker än bara barn, barn o barn!!
Så nu e jag 3 byxor rikare o en top, alla i vårens tecken!

Har tyvärr inte tid o skriva mer, en golfrunda väntar, har blivit riktigt het;)
Wii sports är inte o underskatta!

Kram kram


Älskade Söndag!

Söndagar har nått visst, speciellt här i Norge, allt är stängt. De e skönt att bo mitt i byn o se hur allt står helt still, lite folk som promenerar o nästan tomt på bilar. EN dag i veckan är detta helt perfekt, men inte mer:)

Ensam mamma idag igen, Rikard drog till Bodö tidigt i morse för kamp, hem i natt♥

Vi tog oss en tur ut med Malin, heeeela vägen ner till badparken (300 meter), men var ute länge o bara njöt (njöt??? e de rätt??) av de fina vintervädret!



Sen baka vi kaka o bjöd Malin på fika, mysigt!
Se här: ;)

Nu soffan o "Himmelblå"!

Kram kram


Tidig "sovmorgon"...

Det var min tur att gå upp, o för en gångs skull så kände jag mig pigg, ovanlig känsla nu för tiden.  Alltså "sovmorgon" till kl 05.45, underbart!

Efter en lugn vecka så avslutade vi fredagen med en ännu lugnare kväll, men väldigt mysigt!

Idag har vi lekt "koja" o ska sen en tur till Tönsberg o vidare till Nötteröy för kamp, inte VÄLDIGT spännande, men lite!



Kram Lisa, Vilde & Oskar♥

Ensam mamma...

Så var jag ensam igen då, nu e jag faktiskt riktigt trött på o vara själv. Aldrig reflekterat över detta tidigare, men nu känns de verkligen värdelöst. Funderar på o hitta på nått nytt, nått drastiskt, tror att en stor förändring skulle vara på sin plats, får se om vi kommer på nått:)

Insåg idag att jag naturligtvis borde stannat kvar på Orust med barna denna veckan, så hade vi vart sysselsatta o haft sällskap, men,men...

Våren har flyttat in på vårt köksbord

som för övrigt snart ska bytas ut till detta stoooora bord istället!

Det var allt för nu!
Hej hej!


Den här ska jag ha!

                                               Blomkruka Ekorre

Blomkruka i plast med en gulllig liten ekorre. Fyll på med vatten i sidan så tittar ekorren fram i gluggen, när den gömt sig är det dags att vattna blomman igen.

Sverige♥

Längesedan jag skrev nu, tiden bara far iväg. I torsdags åkte vi hem till Sverige o kom tillbaks idag, helt underbart!!
Har haft en väldigt mysig helg med frisörtime, besök hos Daniel o Maya, IKEA o inte minst supergod mat o mys hemma hos mamma♥ Längtar redan tillbaks... Men alltid skönt o komma hem till sitt eget igen o packa upp.
Imorgon startar en aktiv vecka för oss, Vilde ska till barnhagen igen o Rikard ska till haugesund för o spela kamp. O sen går även resten av veckan i handbollens tecken.

Har inte mkt att dela med mig av, sitter här o försöker få lite tips o inspiration vad vi ska hitta på till semestern i sommar:) De e snart dags;) Kan ju aldrig släppa Öland, så blir nog en tur dit. Någon som har ett bra tips på boende?!

Jag har blivit väldigt glad i vår tv på sistone, fan va massa bra grejer de går på tv nu. O snart börjar saltön igen, älskade saltön:) Solsidan måste ju för övrigt va de roligaste program jag nånsin sett!!
Hoppas även dem kör damernas detektivbyrå i repris snart, då skulle allt vara fullbordat:)

Kram kram


RSS 2.0